Стабілізатор для смартфона Moza Mini MX2

(КОД:21758)
Стабілізатор для смартфона Moza Mini MX2
MOZA (Gudsen)

Виробник: MOZA (Gudsen)

Дивитися всі моделі

Відправлення в день замовлення.

Пн.-Пт. до 17:00, Сб. до 14:00

Зручні варіанти оплати

Приймаємо готівкові та безготівкові платежі

БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА

(від 2000грн при безготівковій оплаті)

Код виробника

Mini MX2
Доступні моделі
Mini MX Mini MX2
4 179 грн.

Стабілізатор для смартфона Moza Mini MX2

Mini MX 2 - це 3-х осьовий складний та портативний стабілізатор для смартфонів. Основною особливістю є автоматичний моторизований майданчик для миттєвої установки смартфона. Тепер немає потреби витрачати час на встановлення та балансування смартфона, Moza MINI-MX 2 зробить усім сам за пару секунд.

    Moza Mini-MX 2 – чудове рішення для тих хто хоче отримувати якісні фотознімки та знімати круті відео без ефекту розмитості та інших шорсткостей. Стабілізатор відрізняється чудовою ергономікою, його зручно тримати в руці та використовувати протягом тривалого часу, без перерви. Вся конструкція легко складається і у зібраному вигляді займає: 145 х 60 х 180 мм. Спеціальна конструкція зроблена для того, щоб стабілізатор не потрапляв у кадр навіть при зйомці на ширококутний об'єктив. Завдяки режиму відстеження об'єкта можна вибрати об'єкт зйомки, встановити область фокусування – камера зробить все інше: об'єкт залишиться у фокусі навіть при різкому переміщенні.

Розумний тримач телефону з автоматичним розпізнаванням.

    Найголовніша особливість, яка відрізняє нову версію від попередньої MOZA MINI-MX, це автоматичний утримувач смартфону. Який спрощує використання стабілізатора для новачків та навіть дітей! На внутрішній частині рамки знаходиться інтелектуальний датчик виявлення, який розпізнає встановлений телефон у рамку і виконує автоматичний затискач. Не обов'язково встановлювати смартфон по центру, достатньо зробити це на око, стабілізатор сам підбере необхідні налаштування. Щоб звільнити смартфон потрібно затиснути задній тригер і кнопку живлення, після чого він рамки роз'їдуться в різні боки і можна забрати телефон.

Ергономічний дизайн та просте управління

Поліпшена стабілізація

    З оновленням класичного алгоритму придушення вертикальної тряски MOZA "DeepRed" стабілізація тепер виходить на новий рівень. MOZA Mini MX2 дозволяє робити стабільні та плавні вигляді навіть в умовах сильної тряски, наприклад пересуваючись на скейті.

Вертикальний режим зйомки

    Спеціальна конструкція стабілізатора дозволяє переводити смартфон від книжкової до альбомної орієнтації за секунду. Тричі натисніть кнопку живлення, і стабілізатор миттєво перемикатиметься між портретною та пейзажною зйомкою, щоб швидко адаптуватися до різних сцен зйомки. Заощаджуйте час і ніколи не втрачайте неймовірні моменти.

Складна конструкція

    Класична доладна конструкція MOZA дозволяє вам подорожувати куди завгодно разом з Mini MX2. За розміром у складеному вигляді стедикам не більше розміру стандартного смартфона, його легко зберігати у сумочці або навіть у кишені. Візьміть MOZA Mini MX2, помістіть світ на долоні.

Ергономічний дизайн рукоятки

    MOZA Mini MX2 було розроблено з урахуванням комфортного використання. Ергономічна конструкція рукоятки стабілізатора дозволяє знімати природно під будь-яким кутом, при цьому рука не втомлюватиметься. Ви можете легко знімати весь день, не відчуваючи втоми та не турбуючись про те, щоб не напружувати зап'ястя.

Креативні можливості зйомки

Відстеження об'єктів та людей

    Інтелектуальний алгоритм, вбудований у додаток MOZA Genie, автоматично ідентифікує об'єкт і швидко фіксує його в центрі кадру, дозволяючи швидко відстежувати та переміщати смартфон за об'єктом.

Керування за допомогою жестів

    MOZA Mini MX чудовий помічник для зйомки самого себе збоку. Можливість запустити камеру, вибрати потрібний режим запису за допомогою жесту руки завдяки технології Smart Gesture Control. Потрібно просто встановити смартфон у стабілізатор та направити на себе, після відійти на потрібну дистанцію та показати перед камерою певний жест. У програмі можна переглянути повний список жестів для керування.

Додаток MOZA GENIE з безліччю можливостей

Зйомка, редагування, відправка в соціальні мережі.

    У додатку MOZA Genie вбудовано систему лінійного монтажу, до якої входять стандартні інструменти професійного відео редактора. Наприклад: вирізання, зрощування, вставка, фільтри, ефекти, переходи, музика, субтитри та багато іншого. Насправді смартфон може стати потужним редактором разом з додатком MOZA Genie.

  • фільтри
  • ефекти
  • музика
  • заголовки

Креативні режими роботи стабілізатора Moza Mini MX 2

Уповільнена зйомка (Slo-mo).

Можливість знімати плавні уповільнені відео в русі. Є можливість налаштовувати швидкість кадрів, тривалість відео та багато іншого.

Прискорене відео (Timelapse).

Таймлапс дозволяє знімати красиві краєвиди, які змінюються протягом дня. Можна поділитися з друзями заходом сонця або світанком наприклад за допомогою такого красивого ефекту.

Режим Inception.

Стабілізатор обертається навколо осі панорамування (Pan), створюючи при цьому крутий кіношний вигляд. З ефектом динамічного обертання камери можна створити естетичне відчуття зміни простору та атмосфери.

Режим Sport Gear.

Стабілізатор починає дуже швидко реагувати на рухи руки, відмінно підходить для зйомки спорту.ивних заходів або зйомки об'єктів, які швидко переміщуються. Виберіть цей режим, щоб покращити чутливість стабілізатора та час відгуку під час відстеження всіх дій.

Керування камерою телефону через Bluetooth.

Стабілізатор має вбудований Bluetooth і може керувати камерою вашого телефону та отримати доступ до основних елементів керування. Більше не потрібне складне ручне балансування, Mini MX2 допоможе заощадити ваш дорогоцінний час під час творчого процесу.

Можливість розширити свої повноваження.

Встановіть MOZA Mini MX на інші аксесуари за допомогою інтерфейсу розширення 1/4. Підключіть до штатива, телескопічного подовжувача та інших аксесуарів, щоб розширити діапазон роботи та можливості відеозйомки!

Вага стабілізатора: 423г.

Вага смартфонів, що підтримується: 280г.

Розміри стабілізатора в розкладеному вигляді: 120*120*265 мм

Розміри стабілізатора у складеному вигляді: 145*60*180 мм

Пристрій:

Розміри смартфона, що підтримуються: 60 ~ 88 мм

Основні моделі, що підтримуються: OnePlus 8 Pro, OnePlus 7T, Honor 30, Honor V20, Honor 20, Honor 20, молодіжне видання, Honor 10, Honor 8X, Honor Magic2, iPhone 11, iPhone 12, iPhone 13, iPhone 12 Pro Max, iPhone XS MAX, iPhone 8p, HUAWEI P40 Pro +, HUAWEI P40 Pro 5G , HUAWE P30 Pro, HUAWEI P30, HUAWEI Mate 30 5G Pro, HUAWEI Mate 20 (UD), HUAWEI Mate 9, HUAWEI Nova 7 Pro 5G , HUAWEI Nova 5 У Вай Сюй Сяом X27 , Samsung Galaxy Flip , Samsung S9、 Samsung S20 + , Samsung Galaxy Note 10 + 5G

Акумулятор:

Місткість: 7.4V, 2000mAh

Робоча температура: 0-50℃

Час роботи: 24ч.

Напруга при зарядці: 5В 2А, 9В 2А

Робоча продуктивність:

Діапазон кінцевих точок: Вісь панорамування: 340 °;

Вісь нахилу: 300°;

Вісь нахилу: 140 °;

Зв'язок:

Bluetooth: 5.1

Діапазон керування Bluetooth: 5м.

Функції програми:

Вбудоване керування камерою

Управління масштабуванням

1. Кнопка зуму

2. Автоматичний зум

Управління фокусом

Відстеження об'єктів

Таймлапс

Панорама

Розумне керування жестами

Сповільнена зйомка

Ручний режим

Швидкий погляд назад

Автоматичне редагування / шаблонна зйомка

Режими роботи:

Режим Inception

PhoneGo

Вертикальний режим: Автоматичне обертання

Re-центр

Режими прямування:

  • По всіх осях
  • По вертикалі
  • По горизонталі

Комплектація:

  • Стабілізатор
  • Кабель зарядки USB Type-C
  • Тринога
  •  Чохол для зберігання та транспортування
  • Ремінець
  • Інструкція

Стабілізатор для смартфона Moza Mini MX2 Склад

Стедикамы
Призначення: Для смартфона

Стабілізатор для смартфона Moza Mini MX2 Відгук

В цього товару немає відгуків.

Написати відгук