Перехідник Metabones T Speed Booster Ultra 0.71x Adapter for Canon Full-Frame EF-Mount Lens to Canon RF-Mount Camera

(КОД:20090)
Перехідник Metabones T Speed Booster Ultra 0.71x Adapter for Canon Full-Frame EF-Mount Lens to Canon RF-Mount Camera
Metabones

Виробник: Metabones

Дивитися всі моделі

Відправлення в день замовлення.

Пн.-Пт. до 17:00, Сб. до 14:00

Зручні варіанти оплати

Приймаємо готівкові та безготівкові платежі

БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА

(від 2000грн при безготівковій оплаті)

Код виробника

MBSPEF-EFR-BT1
18 777 грн.

Перехідник Metabones T Speed Booster Ultra 0.71x Adapter for Canon Full-Frame EF-Mount Lens to Canon RF-Mount Camera

Цей адаптер T Speed ​​Booster Ultra 0.71x від Metabones дозволяє використовувати повнокадровий об'єктив Canon EF-mount на радіочастотній камері Canon. Забезпечуючи одноразове збільшення діафрагми камери по всьому діапазону діафрагми об'єктива, аж до максимальної вихідної діафрагми f / 0.9, оптика адаптера допомагає максимізувати видимий кут огляду підключеного об'єктива під час зйомки відео UHD 4K.

    При записи UHD 4K-відео камера Canon, яка монтується на RF, здатна відобразити тільки центральну частину зображення, що проектується на її матрицю, створюючи в камері "коефіцієнт обрізання". Корпус беззеркальної цифрової камери Canon EOS R і корпус беззеркальної цифрової камери Canon EOS RP мають коефіцієнт обрізання UHD 4K, рівний 1,75x і 1,63x відповідно. Усередині цього адаптера п'ять оптичних елементів в чотирьох групах конденсують світло від повнокадрового об'єктива і ефективно зменшують коефіцієнт обрізання до 1,24x і 1,15x відповідно. Це також робить доступним для матриці додатковий один стоп-сигнал світла по всьому діапазону діафрагми об'єктива.

    Цей адаптер виготовлений з алюмінієвого сплаву, що забезпечує його довговічність при мінімальній вазі, а його кріпильні кільця виготовлені з латуні для подальшого запобігання зносу. Внутрішнє матове чорне покриття запобігає появі відбитків всередині адаптера, а для зменшення навантаження на кріплення камери при розміщенні на штативі в комплект адаптера входить знімна ніжка для штатива типу Arca з різьбленням 1/4 "-20.

    Цей адаптер T Speed ​​Booster Ultra 0.71x підтримує електронний зв'язок між підключеною камерою і об'єктивом. Якщо об'єктив включає в себе автофокусування, стабілізацію зображення, а також керовані камерою функції діафрагми, цей адаптер призначений для використання цих функцій. Крім того, якщо підключений об'єктив здатний генерувати метадані EXIF ​​при використанні з безпосередньо сумісною камерою, цей адаптер призначений для передачі цієї інформації, тому його можна зберігати разом з файлами зображень, згенерували комбінованим об'єктивом Canon EF-mount і камерою Canon EF-M з кріпленням.

  • Дозволяє використовувати повнокадровий об'єктив Canon EF-mount на камері Canon з РЧ-байонетом.
  • Підтримує електронний зв'язок між камерою і об'єктивом для забезпечення автофокусування, стабілізації зображення, управління діафрагмою на камері і генерації метаданих EXIF, коли це можливо.
  • Збільшення 0.71x максимізує кут зору комбінованої камери і об'єктива для захоплення відео UHD 4K
  • Забезпечує збільшення на 1 щабель для камери по всьому діапазону діафрагми об'єктива до максимальної вихідної діафрагми f / 0.9.
  • Зменшує корпус беззеркальної цифрової камери Canon EOS R UHD 4K для захоплення відео з 1,75x до 1,24x.
  • Дозволяє робити знімки з сумісною камерою в режимі APS-C
  • П'ять лінз в чотирьох групах для забезпечення оптичної чіткості, а також точності передачі кольору
  • Внутрішнє чорне матове покриття мінімізує появу відображень всередині адаптера.
  • Компоненти з алюмінієвого сплаву для зменшення ваги
  • Латунні монтажні кільця запобігають зносу
  • Знімна ніжка штатива Arca типу з 1/4 "-20 різьблення можуть бути використані для зниження навантаження на кріплення підключеної камери
  • Фіксуючий механізм для надійного кріплення об'єктива з кнопковим розблокуванням

Перехідник Metabones T Speed Booster Ultra 0.71x Adapter for Canon Full-Frame EF-Mount Lens to Canon RF-Mount Camera Відгук

В цього товару немає відгуків.

Написати відгук